Νεες Ιδεες και Προτασεις για Εστιατορια εναντια στην Κριση

Ένα ακόμα χαβανέζικο δείπνο στο Breeder FeederΤο Breeder Feeder και οι Gastronomic Collectiva, μετά την επιτυχία του πρώτου Hawaiian menu, σας ετοιμάζει ένα εξωτικό δείπνο βασισμένο στο ψάρι. Το Σάββατο 31 Μαρτίου 2012 τo "Around The World menu" σταματά και πάλι στο νησί του Ειρηνικού.
Προηγούμενες φωτογραφίεςΕπόμενες φωτογραφίες4 φωτογραφίες

Συνώνυμο ενός επίγειου παραδείσου, τα μικρά νησιά της Χαβάης,  που αναπήδησαν μέσα από ηφαιστειακές εκρήξεις του Ειρηνικού, κατοικήθηκαν από τόσες διαφορετικές φυλές ώστε η κουλτούρα και κατά συνέπεια η κουζίνα τους να είναι η επιτομή του Fusion.
Ιάπωνες, Πορτογάλοι, Κινέζοι, Φιλιππινέζοι, Κορεάτες και φυσικά Αμερικανοί συγκατοικούν αρμονικά εδώ και αιώνες στην Χαβάη αναμιγνύοντας ήθη, έθιμα και …φαγητά.
Μετά από την επιτυχία του πρώτου Hawaiian menu, οι Gastronomic Collectiva επανέρχονται με ένα ανανεωμένο μενού, αρωματισμένο από τις γαλαζοπράσινες χαβανέζικες παραλίες.
ALOHA!

Chapter IX: Hawaii II
Πικάντικη γαρίδα με μέλι, σόγια & άρωμα cajun σε κουτάλι
*
Χαβανέζικη σούπα “Saimin” με μπρόκολο και γαρνιτούρα από νιφάδες βονίτη
*

Κρύα σαλάτα “Lomi Lomi“ με σολωμό, ντοματάκια τσέρι και φρέσκα κρεμμυδάκια
*
Γλώσσα ποσέ αρωματισμένη με ginger και lime με πολύχρωμο ρύζι και sauce από τροπικά φρούτα και γάλα καρύδας
*
Παγωτό ανανάς σε coulis από φράουλες και φρούτα του πάθους
***
τιμή μενού: 30 ευρώ



Το μενού της Χαβανέζικης Κουζίνας θα σερβίρετε μόνο το Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

BYOB στο BREEDER FEEDER
Το Breeder Feeder καθιερώνει την πρακτική Bring Your Own Bottle, καθώς μπορείς εάν θέλεις να φέρεις το δικό σου κρασί και να το απολαύσεις μαζί με τις γαστριμαργικές προτάσεις των σεφ του Breeder Feeder.
*χρέωση ανά τραπέζι: 3 ευρώ

Οι δημιουργοί του "Around the World" menu
Οικοδεσπότες μας και οδηγοί μας σ' αυτό το ταξίδι η ομάδα Gastronomic Collectiva, δύο ταλαντούχων σεφ, του Βάσκου Inigo Ocharan και του ΕλληνοΙταλού Marko Rossi. Oι δύο σεφ και φίλοι εργάστηκαν σε  διάφορα εστιατόρια στην Ευρώπη ώσπου τελικά  βρέθηκαν στην Ελλάδα και δημιούργησαν την ομάδα τους. Η τεχνική τους βασίζεται στην πολυποίκιλη εμπειρία που έχουν αποκτήσει  από διαφορετικές κουζίνες  σε χώρες της Ευρώπης, στην προτίμηση των φρέσκων εποχιακών και τοπικών υλικών και στην μεσογειακή καταγωγή τους. Στο Breeder Feeder  ο Inigo και ο  Marco ετοιμάζουν τα εδέσματα, αλλά είναι και πρόθυμοι να μοιραστούν τα μυστικά της κουζίνας τους με όσους ενδιαφέρονται να μάθουν.


 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις