Τρώω εποχιακά, τον Απρίλιο

Είναι πολύ σημαντικό να καταναλώνουμε τρόφιμα που είναι εποχής και να ακολουθούμε την ροή της φύσης.
Έτσι τον μήνα Απρίλιο καταναλώνουμε:
Λαχανικά: αγκινάρες, άνιθο, αντίδια, βρούβες, ζοχοί, καρότα, καυκαλύθρες, κολοκύθια, κουκιά, κρεμμύδι φρέσκο, λάπαθο, μαιντανό, μαρούλι, μανιτάρια, μελιτζάνες, μυρώνια, πατάτα, πράσο, πατζάρια, πιπεριές, ραδίκι, ραπανάκι, ρόκα, σαλάτα σγουρή, σέλινο, σέσκουλο, σκόρδο,σπανάκι, σπαράγγια, φινόκιο
Φρούτα: ακτινίδια, γκρέιπ φρουτ, μανταρίνια, μπανάνα, λεμόνια, ξυνόμηλα, πορτοκάλια και φράουλες

Καλο Mηνα σε Oλους

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις