Βασικές αρχές υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων

Οι ομιλήτριες, κτηνίατροι του Α.Π.Θ. και στελέχη της προαναφερόμενης εταιρείας κες Αλεξάνδρα Καμηλάκη, τεχνικός Διεύθυνσης και Μαρία Παπιδάκη, υπεύθυνη Ποιότητας, θα αναφερθούν στους βασικούς κανόνες σε θέματα υγιεινής και ασφάλειας όπως μεταξύ άλλων, ευθύνες - νομικές υποχρεώσεις, ισχύουσα νομοθεσία, σωστοί χειρισμοί προϊόντων για την αποφυγή κινδύνων στην υγιεινή κατά την παραγωγική διαδικασία κ.λπ.
Κατά τη διάρκεια της εσπερίδας θα γίνει προβολή οπτικοακουστικού υλικού με παραδείγματα κανόνων υγιεινής σε διάφορα στάδια και θα δοθούν παραδείγματα εφαρμογής του συστήματος HACCP στις επιχειρήσεις μαζικής εστίασης.
Η εσπερίδα, που θα πραγματοποιηθεί στις 6.30 μ..μ, στην αίθουσα διαλέξεων του Ε.Β.Ε.Χ. (4ος όροφος), απευθύνεται σε επιχειρήσεις εστίασης, ξενοδοχεία, ελαιοτριβεία, βιοτεχνίες τροφίμων, κρεοπωλεία, τυροκομεία, αρτοποιεία, super market κ.ά
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου