Τρώω εποχιακά, τον Μάη

Είναι πολύ σημαντικό να καταναλώνουμε τρόφιμα που είναι εποχής ώστε να αποφεύγουμε την κατανάλωση φυτοφαρμάκων και να ακολουθούμε την ροή της φύσης
Έτσι τον μήνα Μάη καταναλώνουμε:
Λαχανικά: αγκινάρες, άνιθος, καρότα, κολοκύθια, κουκιά, κρεμμύδι φρέσκο, λάπαθο, μαιντανός, μαρούλι, μανιτάρια, μελιτζάνες, μυρώνια, πατάτα, πράσο, πατζάρια, πιπεριές, ραπανάκι, ρόκα, σαλάτα σγουρή, σέλινο, σέσκουλο, σκόρδο, σπαράγγια, φασολάκια, φινόκιο
Φρούτα: ακτινίδια, βανίλιες, βερύκοκα, γκρέιπ φρουτ, κεράσια, μπανάνα, πορτοκάλια ροδάκινα και φράουλες
Και μην ξεχνάτε! Επιμένουμε εποχιακά! Επιμένουμε τοπικά!
Γεωργία Σπ. Πετράκη

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις